Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Fall-N #249115 üzenetére

    A megszokásban bízom én is. Ma direkt úgy mentem, hogy nem a pulzust figyeltem, hanem a pörgetést, és abban a tempóban haladtam, amiben adtam is bele, de mégsem éreztem azt, hogy totál kinyírom magam. Oda-vissza mentem az 1km-es távokat nagyjából síkon, és egy-egy 2 km-es "kör" után megálltam meg kicsit, hogy visszamenjen a pulzus 140 alá, de a végén már meg se álltam. A táv így 31 km lett, kellemesen el is fáradtam, a végére pedig már éreztem is a lábaimat.

    A pulzus meg annyi, amennyi. Nem éreztem rosszul magam közben, kifacsartnak sem, egyszerűen ennyi az, amikor nem eszetlenül nyomom neki, hanem végig 90+ lábtempó. Jövő héten kipróbálom majd esetleg ugyanezt kontrollált pulzussal, de most inkább abban bízom, hogy idővel elindul lefelé a pulzusom, és ugyanez a tempó alacsonyabb pulzust fog eredményezni. Berakom az összesítést csak azért, hogy látni lehessen, hogy van, akinek ilyen magas a pulzusa egy közepesen megnyomott edzéstől is.

    #249114 Maximum1: oké, megértettem, hogy magadhoz mérsz, de sajnos nem mindenki születik biciklisnek, így a tanácsaid sajnos nem sokat segítenek, ellenben a többieké nagyon is. Hozzád képest túl mélyen vagyok, megértem, hogy nem tudsz segíteni, de akkor legalább ne is próbálj meg lehúzni, kérlek.

    #249121 6030D: semmi ilyen tudományos dolog. Szar kaját régóta nem eszek, tudom, hogy a fehér kenyér hízlal, eszem müzlit, salátát, csirkét és mindenfélét rendszeresen. A fogyási képlet egyszerű: csökkentem az adagokat, és kész. Meg persze nem este későn kajálok, ha kell, elhagyom az esti nasit, csokit, és így tovább. Ez a fajta nagyon kontrollált bevitel biztos még jobb lenne, de az odafigyelés is nagyon sokat segít.

Új hozzászólás Aktív témák