Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Maximum1 #287667 üzenetére

    Ebből is jót kell venni. Egy under armour heat geart, vagy egy nike pro aláöltözőt, esetleg egy fasza odlo-t csak annyiban veszel észre, hogy a bőrödön nem érzed, hogy fúj a szél. De amúgy 20-22 fok fölött már én sem hordok a mez alatt semmit, hacsak nem fúj valami jeges sarki szél.

    Én 15 fokig melóban is egy anzoni márkájú rövid ujjas aláöltözőben tolom (sajnos már nem árulják, szerencsére bevásároltam belőle), kb filléres áron volt (tizenpár euró darabja) felénk a karstadtban, egész hetes meló után is csak a rend kedvéért dobom be a mosóba, mert semmi szaga nincsen, izzadtságot eltünteti, nem lesz benne meleged, kb 5-10 fokig nem fázol, és észre sem veszed, hogy hordod.

    Decathlonos btwin aláöltözőm is va, na az egészen más, bár hidegben biciklizni, vagy nagyon hidegben kutyasétáltattáshoz azt szoktam fevenni. Cégtől is kaptunk hosszú ujjast, az is egy borzalom, pillanatok alatt bele lehe izzadni. Szóval érdemes próbálgatni, a márkásak biztosan faszák, de néha ismeretlen márkáknál is bele lehet nyúlni a tutiba, és a leghasznosabb ruhadarab hűvös időben.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák