Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    addikt

    Előre is elnézést kérek és mindenki felé tisztelettel és elismeréssel fordulok. A cél nem személyeskedés, pláne nem személyek ellen irányul, és nem is azért hogy bárkinek a tudása megkérdőjeleződjön vagy degradálva legyen!!!

    Elindult egy lázadás a háttérben. A célom hogy ne puccs legyen belőle, hanem mindenki folytathassa az amit eddig csinált és pontosan ugyan úgy ahogy eddig. Viszont adjunk teret azoknak akik mostanában nem találták a helyüket, hogy újra összejöjjön egy lazább csapat, könnyedebb hangvétellel, egy amolyan light verzió

    Hirdetmény:
    "Mivel itt állandóan megy a cicaharc és oltás, meg néhányan szinte teljesen kisajátították a topikot, sok kolléga, akiknek tanácsra vagy infóra lenne szüksége stb., már írni sem mer ide, ezért egy szavazást indítunk: ti szeretnétek egy "mft light" topikot, ahol normális hangnemben lehet beszélni, kérdezni, képelni mint a régi micrós topikban és minden személyeskedés moderálásra kerül és ahol kötelező elkerülni a hitvitákat? Továbbá elfogadjuk, hogy mindenki olyan rendszert használ amilyet szeretne, cél nem a rendszerváltásra buzdítás, meggyőzés ennek jogosságáról, vagy jogtalanságáról. Természetesen a konkrét szabályok közösen kerülnének megfogalmazásra és bekerülnének egy első hozászolásba. Ez nem lenne kőbe vésve hanem szavazás alapján módosítható.

    Ha igen, válaszban vagy privátban csak írj egy "Igen"-t, ha minimum 10 szavazat összegyűl, megszületik a topik. Köszi!"

    Éljen a demokrácia és a szólásszabadság!

    Természetesen a topikgazda NEM én lennék, sőt a megmondó ember sem én lennék. Jelen esetben én csak a hírnök és a pajzs szerepét töltöm be.

    Kérek mindenkit, hogy az irányomba és az ezzel kapcsolatosan megnyilvánulók irányába történő személyeskedést mellőzzük. Nem azért mert lelkileg nem bírnánk a terhet, hanem ne ezzel növekedjen a hozzászólások száma.
    Az új topik nem ez helyett, vagy ennek konkurenciája lenne. A két téma mehetne párhuzamosan, akár kereszthivatkozásokkal, akár egyikből másikba történő átirányításokkal, ha valaki össze keveri mit hova kellene írnia.

    Tisztelettel mindenki felé!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák