Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz jaanoo89 #87097 üzenetére

    Minden aktuális ami m4/3, vagy nem. :D Tény, hogy azokat dpr-en csak úgy meglövik, mert többször életlenre sikerül. Viszont zajban azaz 500d akkor sem túl jó.
    Még várat magára egy kis csillag fotózásom a Laowa-val és a GX80-al, kíváncsi vagyok az eredményre, most lenne időm, de kissé sok a felhő az éjjel.
    A vázstabiról a Fuji azt mondta nem lehetséges X rendszerben, rá egy évre kihozták az XH1-t. :D Mint ahogy a duálstabival is így volt, bár arról nem a gyártó hanem a fórumozók írták le, mennyire nem lehetséges... De azt is megmelíteném, hogy az Oly és Pana ibis lényegesen jobban működik a többi gyártóénál. Ezen lehet elmélkedni mi az oka, pl bajonett, érzékelő, obiképkör aránya itt több tartalékot rejt... így az egyre szuperebb stabi egyre jobban kedvez a hires-nek, bár nekem speciel nincs nagy igényem, hogy rengeteg MP-es legyen a kép. Satbiban már pont nagyon jó a rendszer, funkciókban is elég gazdag, a szenzoron meg mindig lehet reszelni. mivel azonos technológiával a nagyobb méret mindig jobb lesz ezért nehéz meghúzni a határt.

    inzsellér: Fura lenne ha nem lenne, G6-ban, GX80-ban van, meg a régi Oly E510-ben is, 1sec felett magától csinálja, ha be van kapcsolva.
    Esetleg itt? Bizonyos esetekben nem elérhető!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák