Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    Sziasztok!

    Elkezdtem gondolkozni, hogy lecserélem a jelenlegi autómat (206, 1.4).
    Van egy elektromos baja, amivel már több, mint egy éve megy a szenvedés, de még mindig nem értünk a végére, mostanában mintha a vizet is elkezdte volna csipegetni stb stb. Kezd belőle elegem lenni, pedig nincs benne sok km és 0km-es kora óta a családban van, tehát még azt sem lehet mondani, hogy sokkal többet futott volna, annál, mint amit az óra mutat. Az egyetlen, ami miatt talán érdemes lenne még bele nagyobb összeget ölni az a rozsdamentes karosszéria.

    Ha egyébként nem lennének bajai, akkor amire nekem kell, arra tökéletesen elég lenne, így egy esetleges utódnak sem szeretnék komolyabb autót (napi ~30km, egyedül.)
    Keresési feltételek: 1 millió alatt, csak és kizárólag benzin és abból is szívó. Legyen hozzá alkatrész, ne legyen porrá rohadva az összes. Az minimális szinten sem érdekel, hogy mennyire néz ki jól az autó.
    Amik eddig a listámon vannak:
    -Skoda Fabia 1.4mpi
    -Nissan Almera (1.5) és Micra (1.2)
    -Gombóc Swift és Ignis
    -G Astra és C Corsa. Itt nem néztem utána, hogy a rengeteg motor közül melyik az, amelyik jó.
    -Clio, bár azért az elmúlt néhány év Peugeot-s élményei eléggé elvették a kedvemet ezen időszak francia autóitól :D
    -2-es Punto. Ez az autó nagyon közel áll hozzám, de tudom, hogy vannak nyűgjei, a 8 szelepes 1.2-es motorral van is tapasztalatunk. Más valami nagy motoros német prémiummal szemez, ha az érzelmeire hallgat, én Punto MK2-vel :DDD A 16 szelepes nem tudom milyen, illetve ha jól tudom (a későbbi, facelift-es modellekben?) már volt 1.4-es motor is.
    Mit adnátok hozzá és mit húznátok le az alábbi listáról?

    [ Szerkesztve ]

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák