Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz t_a_m_a_s #16024 üzenetére

    pedig én megdolgoztam a D90+SB-900-ért a főnök meg pár évvel idősebb tőlem és azt mondta nem akar 100ezret költeni fotósra meg kamerásra mert őt nem igazán érdekli, csak az asszony szeretne 100-200 jó minőségű fotót hogy legyen egy kis emlék.
    margit sziget július közepe, kérnének 2-3 tucat beállított közös képet kültéren, szerintem az vállalható a felszerelésemmel, illetve polgári esküvő meg templomi esküvő, majd utána meg a sátras lakodalom satöbbi...
    kért tőlem 40-50képet hogy miket fotózok, megnézték és azt mondták nekik tökéletesen megfelel ha az esküvőn is ilyen jókat készítenék. megállapodtunk egy számára korrekt összegben, én meg szívesen elmegyek, legalább még több tapasztalatot szerezhetek a gépemmel.

    csupán ezért kérdeztem hogy kell-e ilyen alkalomra az hogy megvegyem az AF-S 35/1,8-at vagy elég lesz a 18-105VR is

    mellesleg utolsó 3 esküvő ahol voltam sehol sem volt profi fotós
    csak egy gyakorlott ismerős akinek volt valami jobb gépe (Canon 30D egyik helyen, másikon Nikon D200+vaku, harmadikon meg Canon 400D)de nem hallottam hogy a házaspár szidta volna őket, mindenki elégedett volt a képekkel.
    ja még megjegyzem azt hogy a 3 "fotós" közül egyiknél sem volt tartalék objektív, csak az az egy ami a vázon volt, és természetesen egyik sem milliós fényerős cuccot használt.

    szerintem ha a főnök elégedett volt a fotóimmal és felkért akkor nem kell szégyenkeznem a masinámmal majd a helyszínen :B

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Aktív témák