Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz t_a_m_a_s #16035 üzenetére

    nem tökéltem el magam hanem megkértek. tulajdonképpen csak azért kell az esküvőről fotó hogy legyen mit iwiw-re facebook-ra kitenni, meg a DVD-t körbeadni a családnak.
    ha én nem vállalom akkor szerintem megkér valami családtagot akinek van egy kompakt gépe vagy ultrazoom-ja és majd azzal fog "mókusvillantani"...
    nem hiába említette nekem hogy örülne ha vállalnám mert elégedettek voltak a mintaképeimmel és nekik tökéletesen megteszi az amit én képviselek.
    én is mondtam hogy nem vagyok profi, ne is várjanak tőlem ilyet, és bár kreatív vagyok de sok tapasztalatom nincs így lehet nem lesz minden tökéletes.

    azt a linkelt drága Nikon objektívet nem tudom megvenni mert gondolom többe kerül mint a jelenlegi felszerelésem összesen és már így is több mint 400pénzt költöttem erre :DDD
    lényeg a lényeg inkább segítek a főnöknek ilyen téren minthogy még rosszabbul járjanak valami rokonnal aki nulla tudással fog majd villantgatni...

    utolsó 3 esküvői emlékem bátorít főleg mert egyiken sem volt hivatásos fotós és mégis szép képek sikerültek az enyémtől jóval régebbi és gyengébb felszerelésekkel.

    szerintem egy Canon 30D egy kit objektívvel(+ vaku), vagy egy Nikon D200 a 18-70-el(+SB-600) vagy egy Canon 400D szintén kit objektívvel nem übereli az én cuccomat és ha ők tudtak megfelelőt alkotni talán én is képes leszek rá.
    júliusig van még időm objektívet nézni, de lehet maradok a 18-105-nél aztán csókolom

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Aktív témák