Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    válasz johnjohn #8995 üzenetére

    Srácok tudom elkövettem a hibákat,amiket nem szabadott volna. A hirtelen körülményeknek köszönhetően nem gondolkodtam józanul, pedig mióta olvasom már a fórumot és tudom, hogy nem sokan ajánlják a szűrők használatát.
    Na mentségemre legyen mondva az obit kölcsön kaptam, mert az én obim még mindig nem érkezett meg (ornament). Nem hittem volna hogy ennyit számít.
    JPEG-ben fotóztam,mert 8 gigát vittem magammal összesen és RAW-ban nagyon kevés kép készült volna. Ráadásul itthon emlékszem hogy visszaállítottam 6 megára a felbontást a 12-ről, de mikor hazaértem akkor vettem észre hogy a full képméretre volt valamiért beállítva a gépem.Sok értelmét nem látom, mert úgysem fogom nagyban nyomtatni. Ráadásul úgy gondoltam, hogy ha csak a 6 megásat állítom be, akkor még azzal is esetleg jobb minőséget fogok elérni.
    ISO érték automatára volt állítva. Igen Vr-es az obi és valszeg nem volt kikapcsolva az éjszaki8 állványos képeknél, bár figyeltem rá, de annyi behatás éri ilyenkor az embert, hogy nem tudtam minden apró részletre figyelni. 78 emeleten volam egy étteremben 1 órám volt kajázni, fotózni és a látványban gyönyörködni. Végül egyiket sem sikerült maximálisan :))))
    Megkérdezhetem, hogy az obin mire jó az active gomb? Az még egy lapáttal rásegít a VR-re?

Aktív témák