Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz MultiDoodad #46422 üzenetére

    Most magamra fogok haragítani biztosan pár fórumlakót, de én speciel sosem értettem, hogy a technológia hátrányaiból kiindulva miért használ mégis valaki játékra oledet. Alkalmi játékra még alkalmas lehet, de hardcore játékosnak nem alternatíva az oled. Ez az én véleményem. Az aki több játékkal viszonylag sokat játszik, az tüntesse el a statikus elemeket (nem minden játéknál lehet), játszadozzon a fényerővel (a jétékok szerintem sem élvezhetőek viszonylag alacsony fényerő mellett, bár ez szubjektív, mindenkinek más felel meg)? És közben folyamatosan ott motoszkál a kisördög, hogy a több százezres (esetenként milliós) tv-met tönkreteszem.
    Azon kívül számomra az sem érthető, miért kellene pl 55-65 colos képernyő játékra, én sokszor a kisebb monitor előtt ülve is elszédülök és hányingerem lesz. Persze ez egyéni szociális probléma is lehet, meg ez ugye a qlednél is előfordulhat, nem technológiafüggő.
    Egy szóval véleményem szerint az oled technológia nem játékra lett kitalálva. Persze megértem az LG-t is, hiszen van rá igény, ezért hegyezgeti a tv-it játékra is (lásd hdmi 2.1). De a technológia hátránya szoros keretek közé szorítja a játékosokat, ha pedig nem marad az ember a keretek között, akkor az a tv korábbi elamortizálódásához vezet. Persze ha valaki versenyt űz az oled tv vásárlásából és locsolni akarja erre a milliókat, az is érthető.
    Mindez a magánvéleményem, tehát nem axióma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák