Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Ijk #8046 üzenetére

    Az alapján, hogy eddig bárkivel beszéltem, senkinek nem tetszett a Sony féle BFI (ami lényegében ugyan az, amit mi 1080p-ben tudunk csinálni kintről, csak a firmware odabent tudja 4k-ra is), nem, ráadásul sajnos nem kapcsol ki minden "okosság" még így sem: nem szimplán 4 pixel lesz minden bemenő pixelből, hanem lágyan van nagyítva a bemenő kép, szóval nem szeretem (egy CS:GO féle játékhoz simán elmegy, főleg ha mérlegeled mi a fontosabb oda, de azért nem "tökéletes", filmekhez vagy újabb/szebb játékokhoz nem szívesen használnám).

    Egyébként kerestem, de nem találtam rá egyszerű megoldás, hogy kipróbáljam a szoftver BFI-t. Csak egy AviSynth script-et találtam, de "modern" szoftverkönyezetben nem egyszerű beüzemelni az AviSynth-et (sok sok éve nem fejlesztik és mindig WIP állapotú volt), vissza kéne keresni, hogy milyen ffmpeg verzióval működik (ha működnek ezek egyáltalán Win10-en).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák