Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz kmarci25 #71502 üzenetére

    Igen, nekem is ez Volt a gyanúm, mert egyszerüen nem hittem el, hogy pl. Útlevél intézéshez folyamatosan ennyien lennének, az autóátírásnál elhiszem, hogy sok ember van, nekem is megvolt a metódusom, 4-13-15. kerületi irodákat nézni, aztán ha ott lyukra futottam, akkor jött a többi. :)

    Azt meg kell hagyni, hogy idekint is elég kemény tömegek vannak, viszont azt én pozitívnak látom, hogy ügytípusonkét vannak felosztva az irodák. Pl. a Zulassungstellén csak a jogosítvány és az autós ügyeket tudod intézni.
    Nyitás elött itt is ugyanúgy kígyózik a sor a bejárat elött, viszont mivel az egész épületben csak ezeket a fajta ügyeket lehet intézni, elég jól eloszlik, plusz pörgös is az ügyintézés. Két emelet, emeletenként 3-4 iroda, irodánként 2-4 ügyintézö, így azért egyszerre elég sok embert intéznek el párhuzamosan. :)

    De, hogy ON is legyen.

    Ki milyen helyzetjelzöre esküszik, aminek a Xenonhoz hasonló, fehéres-kékes színe van, és nem fotonágyú?

    Ami picit zavar az összképben, hogy a helyzetjelzö Xenon mellett is megy, és annak ilyen meleg, sárgás fénye van, ami nekem nem tetszik a Xenon mellett, így cserélném valami színben harmonizálóra. Néztem Osram-nak is vannak ilyen csoda " LED Power " anyámkínjai, érdemes ilyen irányba menni, használ valaki ilyesmiket? Megelégszek egy hagyományos proletár izzóval is, aminek Xenon szerü a fénye.

Új hozzászólás Aktív témák