Új hozzászólás Aktív témák

  • trassher

    addikt

    válasz Petyyyyy #79050 üzenetére

    Én értem és elhiszem, hogy jó csak sokan versenyautóban képzelik magukat a lefingott 100 éves szarjukban és nem lehet nekik megmagyarázni, hogy az minden csak nem sportos autó. :)

    Szada85: ++1 :K

    Declare: És ettől a nyomatéktól vannak elájulva emberek mert hogy hű de megy. Persze mert olcsón meglehet venni és elhiszik, hogy ez valami. Amikor meg elmondom, hogy a világ összes pénzéért sem kellene dízel autó mert szar a hangja, használtan nagy részük egy időzített bomba és nekem egy normális 2 literes szívóbenzin kéne akkor én vagyok a hülye mert "de hát az sokat eszik, ez meg csak 5 litert". 5 litert a kamrás ketten golf evett esetleg, azt meg végképp nem tudják felfogni, hogy ha az autóm 10 litert eszik de nincs benne se kettőstömegű se turbó akkor az a többletfogyasztás egy tervezhető költség. A villanyautók remélem még sokára érnek ide nagy volumenben mert az egyik legálszentebb dolog ami jelenleg megy az autóiparban. Majd ha a maersk összes hajóját villanymotor hajtja akkor tettünk valami a környezetért. :)
    Az 550d pedig nem az én világom ahogyan az összes bangle óta gyártott. Nem vagyok öreg de az én szememnek egyik sem tetszik. Annyi pénzért nekem egy rs6 5 literes v10-el. :P

    Redmi Note 7

Új hozzászólás Aktív témák