Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz zolnagy #34097 üzenetére

    Épp ez az amivel én is, meg killerjohn is szívtunk. Az enyém felmegy a netre, be is kapcsol, majd kifagy az App (mindig, azonnal ahogy bekapcsol). Megoldottam hogy be lehessen kapcsolni, és 80% biztonsággal ki is, de szvsz ez kevés. Ha én vennék most akkor már inkább elmebnék a Conradba, és egy rendes garival, supportal ellátott darabot vennék, igaz nem 6-7k-ért, hanem 15k-ért. A balze féle ovibo stabil, de a fő hátránya elhangzott.
    Az eladóról csak annyit, hogy 2 hónapig leveleztünk. 1-2 napon belül válaszoltak pontosan 2 hónapig. Ugyanis 2 hónap után az ebay archiválja a vásárlást, még egy negatív feedbacket sem tudtam adni, és azután egy emailre nem válaszoltak. Az ebay "money-back" garanvia szintén nem ervényes 2 hó után, PayPal jó lenne, de ki a bánat fogja visszaküldeni kínába a hibás cuccot. Szóval részemről nagyon nem ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák