Új hozzászólás Aktív témák

  • sortiefish

    csendes tag

    válasz adp #59101 üzenetére

    De harapós hangulatban vagy ma. :P

    Gondolkozhatunk úgy, hogy ahol jó a presszó az a közép állás.
    Aztán, ha tovább gondoljuk kicsit, kiderül, hogy kb. lehet lejjebb menni 5 max 8 fokozattal (csak tipp) amit még kiad az őrlő és nem dugul el. Az is biztos hogy a liszt amit ilyenkor nyernénk csak süteménybe lehet jó presszóra nem. Vagyis lenne kihasználatlanul 7-10 fokozat. Ha csak valaki a fórumról nem akar süteményi is sütni. Itt jön a képbe amit már említettetek többen is, hogy milyen jól jöhet a plusz fokozat mikor valakit nyakon akarunk dobni egy jókora kávé röggel. Esetleg olyan kávés italokhoz ami ezeket a méretű szemcséket kívánja.
    Remélem kicsit jobb kedvű lettél az eszmefuttatásomtól. :DDD :P

Új hozzászólás Aktív témák