Új hozzászólás Aktív témák

  • Rush77

    aktív tag

    válasz Bazsee71 #65438 üzenetére

    Sziasztok!

    Itt a két videó összehasonlítani a nyitott és a zárt kart. (A kézremegés sajnos adott nálam de attól el lehet tekinteni)

    Nyitott kar

    Zárt kar

    A két főzés között van 5-6 mp különbség azonos mennyiségre pedig a körülmények változatlanok (a kezdőségemből fakadó különbségeket elfogadnám de nem hinném, hogy 10-ből 10-szer képtelen vagyok normálisat csinálni zárt karból)
    Ami adott:
    - 16g kávé (ez most TT8020 okt 16-i pörkölés)
    - Daráló beállítás
    - mennyiségileg is 44ml-t csinálok (próbáltam már 30-at is de nekem így jobban bejön)

    Ami különbség van a végeredményben,
    A nyitott karost kellemesen mogyoróba hajló íz (én nnyit tudok kiérezni belőle) jellemzi egy alig észrevehető kesernyével a végén.
    A zárt karnál viszont pont fordítva van, hogy mogyoró csak alig alig viszont elég keserű.

Új hozzászólás Aktív témák