Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz radi8tor #272657 üzenetére

    Nem. Italokat kellemesen hüvösen hagyja, de például sajtot, parizert nem bíznék rá 1 hétre. Általában az ilyesmit kirakjuk a szálláson lévő hűtőbe, ha van.
    Viszont 6-8 óra alatt sem enged ki a fagyasztott étel, ha be van dugva. Ha nincs bedugva, 4 óra után még mindig deres a zacsi és kopog a hús, cseresznye, nincs olvadék a láda aljában.

    Feleségemnek van egy szandálnak való cipősdoboztól kisebb neszeszerje, én valami Spar akciósat lőttem a radiátorra akasztható fajtából. Hajszárító rendszerint jön velünk. A szálláson lévő vízforralót, kávéfőzőt nem használjuk, lent a bárban, vagy a városban iszunk ilyesmit. Kényes vagyok a víz ízére, beteszek inkább egy zsugor ásványvizet. Amúgyis van a kocsiban 1 üveggel. Nameg a budipapír, 2 tekerccsel. Kifizet az ember egy valag lóvét és képesek a celofánnál vékonyabb papírt kitenni... Kispárna, a Jysk-ös 24×42 centis. Ez vált be, mérete jó, kemény, van tartása. A szállásokon lévő párnákból nem tudok megfelelőt összelegózni, de legalább útban vannak, mert nincs ágyneműtartó, stb. Ha van legalább egy teakonyha, akkor kis flakonban mosogatószer, zacsiban mosogatószivacs, konyharuha, kanálgép, bicska. Hiába nyár, valami hosszú szárú nadrág, hozzá magas szárú zokni lesz a csomagban. Van egy kis eü mszettem: betadin, kötszer, sebtapasz, ragtapasz, olló, fásli. Ezt csak be szoktam lökni. Akkus kompresszor és akkus lámpa, fejláma, biztosítékok, motorolaj, bikakábel, vontatókötél, gyorskötöző, esernyő van a kocsiban, na meg a láthatósági mellények. 20 Ah powerbank, kábelek, konnektoros szúnyogriasztó, egy elosztó.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák