Új hozzászólás Aktív témák

  • Kickass

    őstag

    Na de akkor en is dobok be kerdest.
    Tavasszal ugy tunik elengedjuk a Merci kezet. Igy mostmar nem masodlagos autot keresunk a Merci moge hanem valamit amibe egy csalad kenyelmesen elfer es nem lehetetlenul gyenge.

    Az olcso fenntartas nem feltetel, a tervezhetoseg viszont annal inkabb, ha beesnek nagyobb szervizek azokat lehessen elintezni egy evben egyszer.

    Keret az ~3M, eves szinten megyunk ~25k-t, kb fele varos fele palya eloszatasban, a varos nem rovid bolcsijarat hanem kb 2x30km napi szinten.
    Tobb vonal is fut most egyszerre ezeket nagyjabol vazolom:

    - Prius vonal, egy szep P3, bar jelenleg van tervben masodik gyerek, talan ez a leggyengebb pontja hogy negyen mennyire fernenk el benne kenyelmesen hosszabb utakon.
    - Japan szivo benya vonal: CR-V/Accord/Avensis vonal, meretre mind megfelelo, Ave-bol keves a 2.0, az 1.8 2010 koruli evjaratokban valahol azt olvastam mar nem haklis, Honda vonalon 2.0 vagy esetleg K24Z3 ;] (ebben azert van nemi riziko az olajfogyis problemakor miatt)
    - Utolso vonal a valami dizelt megint vonal, itt kepbe kerult pl C5 2.0HDI illetve az Oktav szinten 2.0CRTDI motorral, egyetlen pozitivuma hogy ezekbol joval fiatalabbat lehetne ujitani

    Dizel nem veletlenul az utolso, jelenleg azert egy kb 4 evre tervezunk elore, talan a HSD/vmi benga jovoallobb lepes lenne akar eladas szempontjabol is. Most mi se szeretnenk 10 evnel regebbi vasat veni, en magam a fogyit se preferalom (olyan atlag 9-10 lityoig) tehat vmi nagykobcentis szivot vagy vmi turbot se vetnek el de nem nagyon talaltam megbizhato konstrukciot.

    Barmi amire esetleg nem gondoltunk de szoba johet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák