Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz Hard-gamer #11698 üzenetére

    Hmm, igazad van. A kérdésedet is végig abban a tudatban értelmeztem, hogy a 120-ason is van P4-es csati, teljesen átsiklottam a hiánya felett. Így már érthető, hogy a wireless-bolt miért árusítja ki a készletet.
    Nos, akkor a pico PSU kínálatból lényegében csak a picoPSU-90-XLP-ben és a (picoPSU-150-XT /) picoPSU-160-XT-ben érdemes gondolkodni.
    Talán még a 90-es is jó lehet a számodra, elvégre az is tud 5A-t 12V-on huzamosabb ideig (szellőztetve) és 8A-t 1 percig (boot idejére). Biztos, ami biztos, érdemes lenne meglesni néhány fogyasztási tesztet hasonló konfiggal.
    Ha igazán nyugodtan akarsz aludni és/vagy előfordulhat, hogy később bővül a rendszer (pl. további HDD-kel), akkor inkább válaszd a 160XT-t (szvsz árban a 150XT-hez képest nem jelentős a különbség)!

    És ha már így szóba került a kompatibilitás ellenőrzése, az AC-DC adapter és a DC-DC táp párosítására is oda kell figyelni. Azonos feszültséget adjanak/fogadjanak (12V vagy 19V) és egyezzen meg a ház hátlapi csatlakozója is (de legalábbis legyen hozzá megfelelő átalakító).

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák