Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Tomate #20733 üzenetére

    Szeretni fogod. Én le sem veszem a gépemről. Mondjuk nekem, mint kezdő dslr-esnek az is haszna ennek az objektívnek, hogy ahogy "játszom" vele, úgy tanulom használni magát a gépet is - mivel nincs zoom, plusz csecsemőt fotózok, így nincs vaku sem, marad a záridő és rekesz "játszani", ami azért ad leetőséget nekem a tanulásra... Tíz képből hét kuka, kettő tűrhető, de a "maradék" egy miatt megérte dslr-t venni.

    Rengeteg képet készítettem vele a Kislányomról, aki önmagában is gyönyörű (teljesen elfogulatlan véleményem szerint a legszebb a Földön), és ezzel az objektívval gyönyörő képeket készítek róla.

    Más: elkezdtem türelmetlen lenni, és minél hamarabb akarok sok jó képet csinálni :) . Tud valaki ajánlani egy jó képzést, ahol el lehet sajátítani a fényképezés alapjait? Vagy hagyjam, és fényképezzek szorgalmasan, és tanuljak a saját hibáimból? Anno nem tudtam egy tojást sem megfőzni, ezért elmentem egy főzőtanfolyamra, ahol megkaptam az alapokat és a "lökést", és ma már bárhol bármit megfőzök, megsütök, és a főzés az egyik kedvenc elfoglaltságom. Nem tudom, a fotózást lehet-e, érdemes-e így tanulni, nem tudom, érdemes-e egy lelkes amatőrnek (aki nem akar profi lenni) beurházni egy rövid, néhány napos fotósuliba. Tanácsért jöttem, és megköszönöm, ha kapok. :) v:

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Aktív témák