Aktív témák

  • Lethal Gene

    aktív tag

    válasz Peethy #21090 üzenetére

    madgie kolléga lentebb meg is válaszolta a "sületlenségeimet", miszerint munkára minek VGA...annak pl jól jön, aki multidesktop munkakörnyezetben ügyködik, és pár nagy fájlnál hamar elfogy a vram és akkor ugrik a grafikai gyirsítás = lassabb munkavégzés.

    pl. emiatt is kellett váltanom a mostani 1,5 GB karira. és mint tudjuk a laptopok nem arról hírsek, hogy hipphopp upgradeled benne a VGA-t... volt szerencsém anno egy elég erős laptophoz, amiben egy X1400 ATI osztott ramos VGA volt, és amikor elfogyott a dedikált vram, akkor megfogta az egész rendszert (mivel a rendszermemóriából kanyarított le magának) Sajnos BIOSból és driverből sem lehetett állítgatni ezen, szóval sucks.

    És ugye a madgie kolléga által emlegetett CUDA-ról ne is beszéljek...dehát ezeket te úgyis mind tudod, és ezek csak sületlenségek... pf...

    Gondolom túlságosan tükröződik a monitorod és akaratlanul is magadnak adsz tanácsokat:

    "néha gondold át, miket mondasz" ;)

    pár sorral lejjebb:

    "nem a hardver miatt veszünk macet, hanem mert a szoftver rá van optimalizálva. Tehát akinek igenis fontos a stabil teljesítmény, az jól jár az almával."

    tehát nem a vas miatt veszünk meket, hanem mert fontos a "stabil teljesítmény", muhaha hát asszem itt erős ellentmondásszagot érezni a levegőben.... ;)

    Kíváncsi lennék, hogy milyen sületlenségeket mondtam DSLR témában is...jah, hogy esetleg én külföldi fórumokat is olvasgatok, a "faster lens" kifejezést bátorkodtam használni a porszáraz kockafejű helyett..á, párdóón! pffff....

    Nem azért járok ide, hogy minden szavamba belekössenek, hanem, hogy egymást segítsük a tapasztalatainkkal. Nem a napköziben vagyunk az illemtan/magyar házria készülve.

Aktív témák