Új hozzászólás Aktív témák

  • Celtis

    veterán

    válasz h1mpi #56994 üzenetére

    Egészen biztosan nem igaz, hogy csak kifinomult ízlésű és vastag pénztárácval rendelkező OLED tulajdonosok magasabb igényei miatt van panasz az OLED TV-kre.
    Esetleg ítéld meg magad, hogy mennyire kell "vájtszeműnek" lenni egy ilyen tinting észrevételéhez #26486 Habár ez eléggé durva eset, egyáltalán nem példátlan. Az enyém is ilyen volt. Vagy keress vissza Egale topiktárs képeire.
    Sajnos a tinting és banding valóban előfordul. Nem is az a kérdés, hogy jelen van-e, hanem az, hogy milyne mértékben. Nagyon is jól írta az értékelő, akitől idéztél. Követhetnéd is a tanácsát és keress rá ezekre a szavakra.

    Az, hogy ezek a jelenségek mennyire zavaróak az teljesen egyénfüggő. Engem például mérhetetlenül zavar a tinting, de van aki egyáltalán nem is veszi észre.

    Egyáltalán nem szeretnélek lebeszélni az OLED-ről, sőt. Kifejezetten tanácsolom, hogy vedd meg, de legyen meg az elállás lehetősége. Próbáld ki, és ha nem tapasztalsz zavaró hibákat, akkor biztos vagyok benne, hogy le leszel nyűgözve a képminőségtől. Valószínűnek tartom egyébként, hogy nem fogsz találni semmi problémát.

Új hozzászólás Aktív témák