Új hozzászólás Aktív témák

  • still2

    tag

    Sziasztok,
    Pár hete vagyok OLED tulajdonos LG 65BX. Nagyon elégedett vagyok vele. Igaz nem is keresek nagyítóval hibákat. Átlag felhasználó vagyok és szerintem azok számára is nagyon jó élmény tud nyújtani ez a kategória is egy LCD után.
    A baráti körömben több embernek van LG OLED tévéje és nem volt panelcsere és nem hallottam panaszt. A panellottó kifejezést először itt hallottam. Egy kicsit emlékeztet egy másik fórumra ahol házimozi nem létezik 1 millió alatt és ez alatti kategóriában sokat kell kell várni érdemleges válaszra.
    Szerintem a nagy számok törvénye alapján azért van több panelcsere LG tévéknél mivel többet is adnak el. Az mellett nem értem hogy van lehúzva ennyire az LG panel az mellett hogy szinte minden tévében az van.
    Azt nem vitatom hogy egy érzékeny tekintetű ember számára szebb a Panasonic képe / LG panel/ de ott más technikai háttér és azt meg is kell fizetni, amit sokan nem tudnak vagy nem akarnak megtenni, hiszen elégedettek tudnak lenni az olcsóbbal is. És ebben a kategóriában az olcsóbb is bőven megfelel egy átlag felhasználó számára.
    Csak reagálni szerettem volna a korábbi hozzászólásokra és az abban kialakult kisebb vitára egy átlagfelhasználó nézőpontjából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák