Új hozzászólás Aktív témák

  • Skizz

    addikt

    válasz Doggy dog #61345 üzenetére

    Na, hát attól nem kellett volan félni, hogy patika. :D

    Bal eleje törve volt, a vez. oldali ajtón 300 mikronhoz közelített a vastagság, ami már óhatatlanul is felveti a gitt lehetőségét. Spoilereket sajnos nem lehetett mérni, mert műanyag, és a gép nem viszi.

    Esztétikai hiba több van, mint ami a képeken látszik, de nem zavaró, így ez alkualapnak kíváló lenne.
    Viszont ami nem oké, hogy pl. a vez.oldali ajtó ablakemelő gombja lejár. Állítólag ez típushiba - én félek, hogy valakinek ez nem a sajátja volt, aztán kitöltötte az autón a dühét.

    A klíma sajnos nem hűt, de ami a nagyobb baj, hogy AC bekapcsolásával a középkonzoltól erőteljes zúgás érkezik, valszeg a kompresszor haldoklik, ezt nem lehet tudni, mindenesetre ha igen, akkor 150k.

    A motor kicsit nehezen indult, nem vészesen, de semmiképp se pöccre. Gondoltam a hónapban még nem volt beindítva, de igazából a kérdés felmerülése előtt megjött a válasz: még csak ma nem volt beindítva. Szóval egyszerű hidegindítás. Aztán lehet véletlen, hogy pont most köszörült 3-mal többet, csak hát na.. Azon kívül a motor nekem kicsit gyanúsan rúg, véletlenszerűen, kicsit, de rendszeresen, motortartó bak gyanús.
    Ami a leggázabb viszont, hogy ha kirúgom 3000ig, aztán elejtem a fordulatot, akkor félúton alapjárat felé minden alkalommal adott egy daráló hangot. 99%-ban olyat, mint amikor kuplung nélkül szúrod a fokozatot, csak egy fokkal halkabban, és csak egy szempillantás erejéig. Ez nemtom mi lehet?
    Aztán a legjobb, ami kicsit fel is húzott, hiszen erről már az eladó tehet, hogy a hirdetésben nagybetűkkel kapod meg, hogy szervizkönyv. Aha, 80e km-ig... tehát az elmúlt 90e km-en senki se tudja, hogy mi történt, de 10 perc vizit alatt azért azt lehet sejteni, hogy nem svájci orvospár szállította vele a kutyáját a legelőre sétálni gyökkettővel.

    Felmerül a lehetősége, hogy helyben ismerős Opel-mágushoz elvinném, szakszervizben dolgozik, csak megmondom őszintén, az még 10-15e, a fene tudja, hogy kell -e ezt tovább bűvölni. Srác azt mondta, a klímát ők állják, a motorhang csak valami olcsóság, és mondjuk 950-ért odaadja, akkor még oké is lehet. Csak itt sok a ha, és a szervizben közlik, hogy fussak, akkor meg minek költsek arra is... :F

Új hozzászólás Aktív témák