Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz AMD Power #70790 üzenetére

    Ezt nehéz megjósolni. Az elmúlt két évben jelentősen jól tartotta az árát a a G Astra, némileg még emelkedtek is az értékük, hisz vissza gondolunk,és volt itt téma is, nem is olyan rég ,tán egy éve, hogy akkoriban egy G Astra ami szép és jó volt, mint általad össze foglalt linkekben is megtekinthető. Nos azok 700- körül mozogtak, míg most ugyan az napjainkban 1M-körül mocorognak a piacon.
    Én a kéket választanám, felszereltség, a kora, futott km-tere miatt. Na meg azt hiszem az a kék talán metál is. Csak a kereket selejtezném, új dísztárcsa, vagy alufelni , hozzá illő új gumikkal, egy örök darab marad.

    Többire nem térnék ki, mert lenne pontok amik érdekes lehet mindegyik kocsinál (gondolok itt a garancia adásra), de ha később veszel,most ez tárgytalan.

    Úgy gondolom hogy egy év alatt jelentősen az áruk nem fog változni, inkább a felső szegmensben fog, gondolok itt J-K Astrákra, míg a G-H minimálisan csökkenni fog, vagy épp stagnálásba marad. Főleg ha azt veszem figyelemben hogy a használt autó piac jelentősen erősödött, és az idei évet is erősen kezdték. És továbbra is ez várható. Kereskedők ezt figyelemmel kísérve, nem hinném hogy ilyenkor fogják az autókat értéküket alább adni. Csak azok a példányoknál amik kintről jöttek. Ezért szeretem első körben megtudni hogy az adott autó Magyarországon "újonnan" üzembe helyezett. Mert kintről G Astrát szerintem nem érdemes behozni, mert nincs akkora érték többlet. És még ezt millió ponton lehetne nézni ,bármilyen szemszögből. De már így is többet írtam a kelleténél, és eluntad az életed :D

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák