Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz unthinking #107802 üzenetére

    A Wifi minden szolgáltatói eszközön csak a belépő szintű kategóriát üti meg. Ha egy fal távolságra vagy a HGW-től akkor egy eszköz 5GHz-en kb a 200 Mb/s-et le fogja tudni hozni, de amint nagyobb a távolság, és több a csatlakozott eszköz, és még esetleg a szomszédban is kezd mindenki az 5GHz-es sávokra Wifit beállítani, akkor bármelyik szolgáltatói HGW-ről majd szép lassan kiderül, hogy gyenge, és minőségi Wifi eléréshez közük sincs.

    Amúgy ha neked a 200 Mb/s az elvárt, ráadásul jó a Wifi, akkor igazából vezetékes szolgáltatás is felesleges neked, és a 4G vagy 5G mobil internet is bőven elég lenne.

    Összegezve, én nem hiszem, hogy bármiféle saját eszköz vagy kábel építés nélkül, el fogsz tudni jutni oda, hogy hosszútávon ami akár örök élet +1-ra otthoni viszonylatban a tökéletes internet elérést elérd magadnak. Minimum kábelezéssel kéne kezdeni a saját fejlesztést, aztán később ha tényleg nagyobb az igény akkor saját komolyabb Wifi 6-os router beszerzés se ártana, kábelesen olyan központi helyre kihelyezve ami a legjobb az otthoni eszközöknek.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC

Új hozzászólás Aktív témák