Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz PeterPH #4318 üzenetére

    Varjuk ki azert a "veget", kisert meg a multhet szerda emleke ;)
    Termeszetesen most annyiban mas a helyzet, hogy tudom tenyleg megprobaltak a hibat elharitani, mig akkor azon kivul a kabeltv miatt kint volt a szerelo nem derult ki miert volt eppen tokeletes aznap este a net.
    Mivel nem hivtak, nem irtak, hogy barmit csinaltak volna a nettel, utolagos erdeklodesemre se mondtak semmit, igy azt ugyveszem valami veletlen lehetett.

    "De az jól látható, hogy elsősorban a telefonos ÜFSZ hozzáállásán kellene változtatni, mert úgylátszik a technikai személyzet, ha másért nem is, de szakmai kihívásból megoldaná a problémákat, ha hagynák nekik."

    Pontosan igy van.
    Kivancsi lennek az okokra, elhiszem akad sok idiota felhasznalo akinek hobbija a telefonalgatas, de ez nem ok arra, hogy mindenkit ezen felhasznalok koze soroljanak, en nem azzal hivtam fel oket, hogy "szevasz, sz@r a net, es azonnal csinaljatok meg".

    Zarszokent (remelem ;) ), ~298 ora alatt (csak munkanapban szamolva) eljutottunk a vegere, ~2500 forintomba kerult a tortenet (telefonalas/halozati kartya), ezen kivul minimum 10000 karakterben voltam kenytelen beszamolni a tortenetrol amivel a billentyuzetett koptattam ;]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák