Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz nubreed #79503 üzenetére

    2018 ősze óta esik-kel a hálózatuk, ott volt a fordulópont, azóta kb beleállt a földbe. Láthatóan akkor történt valami, amit nem tudnak / akarnak kijavítani.

    Nem vagyok hálózati szakember, főleg nem értek hozzá ISP szinten, de a tapasztalat igazolja az állításom...

    Egyébként nekem már az előrelépés lenne, ha valaki a DIGI-től itt nyilatkozna, hogy mi van, mi lesz. Mert ha két hét múlvára megoldanák, és addig kéne vele így küzdeni, egy szavam nem lenne. De sajnos jelenleg leginkább hallgatnak, meg néha sablonszövegeket tolnak a hibabejelentőknek. Ez a kettő pedig nem kifejezetten nyújt bíztató képet.

    A márciusi ÁSZF módosítás megjelentekor írta valaki, hogy talán okkal jött az a pont, hogy felbontják a szerződést a problémás ügyfelekkel. Nyilván a jövőbe nem lát senki, meg nekem kicsit poén szagú volt a dolog, de tény, hogy ha erre is visszaemlékszem, mégkevésbé bíztató a jelen helyzet...

    (#79506) Intruder2k5
    Voltak itt régebben olyan vélekedések, hogy az olcsó ár egyszer nagyon vissza fog ütni. Íme. Megtörtént, sajnos itt jön ki, hogy amivel olcsóbb mint mondjuk a T optika, annyival rosszabb... De nem is a sebesség, mert az itt jön 200--400 Mbps között, ami azért bőven elég, ha valami nagyot akarok leszedni azt lehet időzíteni, pl. hajnalra. A probléma az, hogy időnként megáll a net másfél másodpercekre. A voip megakad, a ping megáll és persze minden más is. Na ez rohadtul nem oké.

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák