Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz CirrMee #90873 üzenetére

    Nem értem minek válaszolsz ha ennyire nem vagy képben mi történik? Te most a szolgáltatónál vagy azért beszélsz ennyire mellé jó pénzért?

    Normális józan paraszti ésszel, ha én vagyok egy szolgáltató, és változtatni akarok, ergó új eszköz kell, akkor fogom, megnézem a szerencsétlen előfizetőnél (aki eltartja!) milyen eszköz van, és ha látom hogy wifis, én meg olyat vinnék neki ami nem, akkor előre szólok még beszerelés előtt (!!!) egyeztetésnél hogy figyu, sajnos ez meg az van, spórolunk, szegények vagyunk, olyat vinnénk ami nem wifis, és amúgy hülyék vagyunk megoldani esetleg ráfizetéssel mert leszarunk benneteket, igaz belőletek élünk tudom, de továbbra is leszarunk benneteket, de mégis szólunk hogy előre tudjatok készülni hogy ha beszereljük nem lesz wifitek addig, amíg az új router be nem lesz üzemelve. Normális józan paraszti észzel ügye! Ami ezek szerint hiánycikk.

    Tiszta röhej ez az egész! Én távközlési cégnél dolgoztam, de ha ilyet tettem volna lehánytam volna magam.

    Aki meg azon élcelődik hogy egy router 15e az nem pénz, az írjom rám privátban, megadom a címet, vehet egyet és be is állíthatja, mert sajnos akinél a szolgáltató ellopta ilyen módon a netet hiába talpal 12 órát naponta, nem telik neki 15 ezres routerre!

    Értelmetlen hozzászólásokat nem kérek többet, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák