Új hozzászólás Aktív témák

  • mekker

    őstag

    válasz soldier2 #3422 üzenetére

    Köszi a segítséget!
    Mennyiséggel még nem sokat kísérleteztem, csak a darálót állítgattam.

    Redditen volt egy ajánlás: [link]
    Egy olyat próbáltam, hogy amikor elkezd csordogálni, akkor beiktattam egy kis szünetet, majd visszarakva hagytam, hogy a szokásos módon felépüljön a nyomás, és kinyomja a koffít. Több idő, de az így készített kávé mintha finomabb lett volna.

    Kevesebb vízzel is kipróbálom majd, meg az elöl említett "áztatást" is megismétlem.
    Jól belőtt őrleménnyel már nincs zavaróan savanykás íze, inkább csak gyümölcsösen savas. Bár jól jönne egy feles kosár, mert a gyomrom már megérez 2-3 duplát. Sajnos nehéz szerezni olyan pici kosarat, ami szélességben is stimmel. A 2 személyes alu kotyogósé is csak pár grammal kisebb. Van nekem egy csomag "sminklemosó" vatta/pamut korongom, azt kettészedve próbálkozom, mint térkitöltő.

Új hozzászólás Aktív témák