Új hozzászólás Aktív témák

  • pető bá'

    őstag

    válasz kchris78 #133705 üzenetére

    Semmi köze nincs a "menő speciality kávézónak" ahhoz, hogy egy kávézóba valaki dolgozni ül-e be, vagy találkozót szervez oda, vagy csak a pultnál lehúz egy espresso-t és megy tovább. Mondjuk azzal, hogy "amit hallottam" kb meg is alapoztad, hogy mennyire lehet komolyan venni.

    A minőség-menőség témát nem is értem - nem véletlen van az, hogy ez egy fórum, ahol tapasztalatokat osztanak meg a témával elég régóta foglalkozó fórumtársak - van ajánlott speciality kávézó térkép is, rendszeresen ajánlanak a tagok klasszikusabb (sötétebb) / modern világos kávékat, ha felmerül a kérdés, pörkölők, kávégépek, őrlők, kiegészítők stb.

    Visszatérve a speciality kávézók árazására - csak számolj utána, hogy ilyen 15-20k huf-os alapanyag árakkal egy 18-20g-os dupla shot anyag árban mennyire jön ki, egyből nem lesz olyan veszett sok az a 800-1200 huf, vagy 1500-2000 egy flat white-ra (rezsivel, alkalmazottakkal, üzlethelység bérleti díjával, eszközökkel, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák