Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz killerjohn #34119 üzenetére

    A 9010-es catler gyárilag pides. A HX-es gépeken meg ha nincs fejhőmérőd akkor nem tudod, ki lehet tapasztalni, mennyi hűtőcsapolás után lesz jó de az a kényelem, ami a piddel van az nem lesz.
    A Cremina bizonyos értelemben hasonlóan viselkedik, féltem is az elején, de más világ. Nagyon el kell rontanom, hogy rossz legyen. Míg a Gaggiával nagyon szűk hőmérséklet tartományban volt jó a kávé, ez sokkal szélesebb a Creminával (az íz változik a hővel persze, de nem égett keserű, vagy savanyú). A hőstabilitás, relatíve változatlan nyomás miatt a hx esetén is vsz hasonló a helyzet.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák