Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    Megválnék a gépeim egy részétől :) Próbáltam úgy árazni, hogy néhány kávézással kacérkodó fórumtárs kedvet kaphasson. Szóval a kínálat:

    Saeco Odea Giro: szüleimé volt, kaptak egy nagyobb automacát. Átzsírozva, KPE és vízszelep új tömítésekkel, vezérlés fogaskerekei szintén zsírozva. Patyolat tiszta (Tersonet + citromsav). A kis szépséghibája a képen látható (csepptálca).
    Fórumos ár: 27.000 Ft.

    Gastroback/Catler 8012. Citromosavazva, zsírtalanítva. Eszpresszóképes gép, egy szépséghibája van, amit írtam is róla: bekapcsolásonként egyszer darál. Benne nem cseréltem ki semmit, Simi viszont 7.000 Ft-ért vállalná a gép átnézését/tömítéscseréjét, meg gondolom akkor már a mikrokapcsolóra is ránézne.
    Ár: 50.000 Ft

    És akkor jöjjenek a szettek:

    Gaggia Coffee + Cunill Marfil (ajándék taknyoltdoserless). A babtartály tetejét már nem találom, pedig emlékszem rá, hogy itt van valahol a lakásban. Új kések vannak benne, olyan 3-400 gramm kávé ment át rajta. A Gaggia-t teljesen szétkaptam, a linken találtok is pár képet. Kapott új szilikoncsöveket (kivéve a visszafolyó), Kar -és bojlertömítést. Illetve láttam még benne két o gyűrűt, az egyiket a bojler és a vízcső közötti kis darabban, a másikat meg a fejben lévő csavar alatt, azokat is kicseréltem. Próbáltam olyan szépre megcsinálni a bojlert, mint amiket szoktam itt látni, több kevesebb sikerrel szerintem megugrottam a problémát, bár nagyon picike vízkő maradt az aljában, de tovább nem akartam citromsavazni, mert szép állapotban van, nem kráteres. Gyári karral, szimpla és duplaszűrővel. Igény esetén lali.hu féle tamper (nem tudom, hogy most mennyi az ára, de új ár -30%). A rozsda már megkezdte.
    A szett ára: 65.000 Ft

    Poccino Linea Uno + Sirman: A Poccino annyira gyári állapotú, hogy én nem is nagyon erőltettem a használatát, szinte új a gép. Doboza is megvan, szóval tök retró az egész és egyben iszonyatosan gyönyörű. Pontosan ezért nem nyúltam a nyomikarhoz sem, a leendő tulaj igény esetén megszüntetheti ezt a funkciót :) Őt tényleg valami vigyázó kézbe szeretném adni. A Sirman annak idején Date őrlője volt, én olyan fél éve vettem bele új késeket és eddig főleg őt használtam. Babtartály nincs hozzá, de anélkül is simán elfér benne vagy 50 gramm kávé és egészen jól ki lehet takarítani.
    A szett ára: 65.000 Ft

    [ Szerkesztve ]

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák