Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    na megvotl a Zürichi trip.

    számítottunk rá, hogy drágaság lesz, de amikor ki kell pengetni a 3 ezer forintokat 1-1 itthon max 6-700 Ft-ba kerülő dologra..

    Viszont sikerült eljutni 1-2 kávés helyre. Digitalnomad forumtárs tovább irányított még kint élő kávés ismerőséhez, meg megkérdeztem a google-t is, de az valahogy nehezen dobott létező, müködő című helyeket.

    lényeg: ha Zürichben jártok akkor MAME

    Bent csak 2db EK őrlő van, és vagy 12 féle kávé, többek között Coffee Collective prökölőkből.
    Mivel ilyen nagy a választék, ezért a presso nem hiszem, hogy díjnyertes lenne, (kértem egy dupla valamilyen kenyait és nem volt a legeslegjobb amit életemben ittam) de egyébként a csaj nagyon pro volt, kedves meg jófej, és a hely azért szerintem fullos teljsen.

    Ami szimpatikus volt, az a hozzállás, hogy bármilyen kávét csinálnak, abból a maximálisat ki akarják hozni. Meglepő, de ez egyáltalán nincs így minden újhullámos kávézóban. Kivéve talán az Espresso Embassyt. Megtalán mostmár 1-2 másik helyet.

    Mindegyik kávé fixen 5 frank. Mindegy, hogy filter, tejes, alternatív tejes (utálom ezt a szót), dupla vagy szimpla shot. Ez is bejött teljesen. Főleg miután korábban mindenféle szar kávét ittam más helyeken a városban 6-7 frankért.
    Még kép

    Egyéb helyek:

    Cafe Grande
    Rohadt sokan voltak, es nem csak kavezo, hanem bar is. Ket fele kavebol lehetett valasztani. Egy sotetebbol es egy vilagosabbol.
    kertunk 2 egyforma dupla presszot, es az enyemen alig volt crema, a masik meg egesz pofasan nezett ki. Annyira nem voltam elragadtatva.

    Aztan jartunk a Henriciben, ahol egy szenne porkolt de amugy jol elkeszitett pressohoz volt szerencsem.

    Aztan meg egy ket helyre elvetodtunk, de azok nem igazan emlitesre meltoak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák