Új hozzászólás Aktív témák

  • bluesfan

    tag

    Akinél még akadnak fehér foltok a tökéletes kávékészítés területén, annak ez a videó segít színezgetni azokat.
    Sajnos a mester panyolul magyaráz, így nem értettem mindent az elmondottakból.
    Felhívnám a figyelmet a zaccpogácsával történő bemelegítő csapolás, a tömörítéskor kiderülő, kevésnek bizonyult őrlemény mennyiség korrigálása, a szűrőkar minimum 730 N-nal történő ráhúzása, valamint a karra mért, pontosan a kritikus pillanatban történő ütés fontosságára(gondolom a kartömítés még bejáratós).

    Ha mindent jól csinálunk, meg is lesz a jutalom, kb. 1,5 deci, egyenlőre még pontos home barista definícióval nem rendelkező ital formájában. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák