Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz zolnagy #79246 üzenetére

    Egy PID-es LM Linea Classic van az üzemben.

    Az itthoni GC-t ki tudom még vinni. Értelme tényleg úgy lenne, ha minimálra vennénk a figurát pár darálóval, és a végén lenne egy kis szabad kísérletezés. Ilyenkor nem is az idő korlátos szerintem, hanem ennyi kávét kóstolni.

    Parci: Természetesen nincs a Lidoban csodakés (nálam még mindig a K30 a favorit), csak a folyamatban van eltérés, ami pont kiküszöböli a hibát.
    Keresztapper egyengetőjével eddig úgy csináltam, hogy jobbra-balra pörgetés, majd egy koccintás a pulton, és még egy pörgetés balra. Így lehullott róla a feltapadt őrlemény, és el is igazgatta. A Lido óta még nem tapadt fel őrlemény, ezért is terelődött a gyanúm a feltöltődésre.

    jana86: Sajnos az alkalmas frekvenciaváltóknak megkérik az árát, nálam is csak próbára járt egy, mikor még a Majort használtam. Használtan tudtommal még senki nem találkozott ilyennel. Ha jól emlékszem, akkor ennek a 0,75 kW-os változata volt, de a Royalhoz az már kevés lenne. Ez még jó lehet, de nem böngésztem át az adatlapját, hogy a ki- és bemenet is egyfázisú-e.
    Amúgy a ZM kés a Royalban a méretezési fordulatszámon pörög, lehet érdemi változást nem is hozna.

    sz.zs. és Rush77: Szuper, akkor szervezzük olyan időpontra, ami mindenkinek alkalmas lehet. Február eleje?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák