Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz djboris #89907 üzenetére

    Nálunk céges daráló a Comandante, előtte több motoros volt, de nem igazán váltak be, mert vagy sok volt a szórás (a kollégák nem igazán figyelnek erre) vagy tönkre ment (Atom). Végül az Eureka garizása után az árából vettünk 2 Comandante-t, amit nem bántunk meg egyáltalán. Itt lemegy vele azért naptól függően akár 5-15 dupla, igaz nem vagyunk sokan.

    Presszó a fő irány, de szoktunk vele filterezni is szinte minden héten. A hétfői kellemes meglepetés, hogy Paljoc hozott egy kis Geshat, mert otthon nem akarta hozni azokat az ízeket, amiket várt volna tőle. Picit csöpögős, lassú lett a naked dupla, de azt mondta, hogy otthon ilyet nem ivott belőle. Azt nem tudom, hogy csak látta a sérülékeny lelkem vagy tényleg így is van, de hiszek neki. A gépeinkben sok okosság nincs, nála a nagy Catler van, nálunk meg egy DB Lelit. Szóval arra jutottunk, hogy valószínűleg az őrlő a ludas.

    Abban igazad van, hogy nagyon sokat kell tekerni egy presszó miatt, főleg, ha 6-8 közötti állást kíván a kávé, 9-es azért már egész haladós. Nem egy Kinu, azt el kell ismerni (20 mp körül van egy dupla nála).

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák