Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz zgospel #101732 üzenetére

    Cromax olyan áron adja a cuccot, hogy az 50%-os bardis kedvezménytől(nekünk is ez van céges szinten) is olcsóbb alapból(nem tudom, hogy ott van-e más kedvezményrendszer is).
    A mondhatni olcsóbb ajánlatnál bárdi alapár minusz 20%-ot mondott, de ha az utcáról bemégy az is 10% kedvezmény, szerelőknek 50%...nem sajnálom és senkitől, de én a cégünkre meg tudnám venni a cuccokat, még a cég az áfát is vissza tudná igényelni, el tudná költségként számolni, de a bemondott 180-200ezreket zsebre, na az pont annyi is!

    Integrale: az baráti. Én is számoltam vele, hogy legyen 60 ezer a munkadíj, 60ezer a cromaxban a kuplung szett kinyomóval, 2-3 ezer a főtengely szimmering, egy ezresért síkra húzzák a lendkereket ha kell, kis fékolaj filléres tétel, 2db féktisztító+ akkor a váltóolajat is dobjuk le, az kb 8e ft. Nem akarok senki tempójával kukacoskodni, de kb pár órás munkáról van szó. Ez ennyiért nem reális? Persze tudom, hogy nem én szabom az árakat, de egy harmad gazdasági totálkárral felér a 18éves tragacsunk kuplungcseréje és akkor is marad még hibája ezen kívül...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák