Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz harry #20173 üzenetére

    Motorból sztem 1.6 8 szelep alatt ne vegyél, mert azok elég kevéskék. Dízel kizárt teljesen? Ami az extrákat illeti, klímás példányt keress! ABS is jó dolog, elektromos is, de a centrál zár is hasznos. Az állandó gomb nyomogatást hamar meg lehet unni. Szervó ezekben zömében van.

    Mivel van kutya és gondolom őt is szeretnétek majd hordani, így az egyik kérdésedre a válasz félig meg is van, tessék kombit venni. Nekem egy német juhászom van és faszán el van hátul a csomagtérben.

    Ami a rohadást illeti, igazából csak a fiatalok nem rohadnak még annyira és a megkímélt, garázsban tartott példányok. Kombinál a tanksapka mögötti rész, a hátsó kerékjárati ív és a küszöb az, ami jellemzően szeret rohadásnak indulni.

    Km ezekben már van bőven (200e és fölötte), ritka a kevesebbet futott, ezekben is szeretik tekergetni az órát (de minek :F ), így ez ne legyen mérvadó. Sokat mondd az állapotáról a belső tér (kopott-kifényesedett kormány és váltó gomb, kiült ülések, lógó kilincsek, kuplung mellett kikopott kárpit, stb)

    Egy korrektül szervizelt autó simán elmegy 3-4-500e km-t is, persze ha nincs kitaposva a lelke. Elég "igénytelen" motorok vannak ezekben, a kötelezőn kívül nincs különösebb gond velük. Alkatrész árak korrektek még a jó minőségű cuccokból is. Futómű primitív, nem költséges, Fékek dettó. Ami más kell, az rogyásig van bontókban.

    Sztem hirtelen ennyi. Ha van még vmi kérdezz nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák