Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    elmúlt hónapban nem sokat voltam erre, mert szültünk :) közben kész lett a gép: 90k lett munkadíjjal a hengerfejsíkolás, 1pár cserélt hidrotőke, gyújtásmodul, gyertyák, tömítések, stb... mentünk 1-2 20km-es utat és utána zörögni kezdett a hidrotőke... visszamentem, adtak bele 2ezerért valami hidrotőkejavító löttyöt és mondták, hogy egyben 50-80km-t járassam főúton, ez az esetek nagy részében segít... mentem oda-vissza 60-65km-t itt az elkerülőn, erőben magára talált a gép (sokkal szebb a hangja, ha épp nem zörög a hidrotőke... mintha kicserélték volna a motort benne), megszűnt 1 napra a zörgés, azóta meg időszakosan visszajön... de leginkább csak alacsony fordulaton: eddig a hengerfejsíkolás előtt kb 2000-es fordulat körül/fölött elkezdett kihagyni a 4es henger és rángatott, most fordítva van: 2000 környékén megszűnik a hidrotőke kopogása és szép a gép hangja... (mellesleg jobban is megy, mint eddig... már ami 60lóból kitelik)

    lehet, hogy magától meggyógyul, ha nem csak 5km-eket járatom, hanem beleteszünk egyhuzamban pár 100km-es utat? olajcsere van most még tervbe véve hétvégére, mert lassan eltelt megint 1 év... lehet, hogy ez is sokat segít? (meg ha mégse, akkor friss olajhoz rakjak hidrotőketisztító adalékot és azonnal járassam hosszabb távon? ha meg továbbra is kattog, akkor szerviz és cserés a többi hidrotőke is?)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák