Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz totyax #4444 üzenetére

    Erre és az előbb linkelt hsz-edre itt reagálok:

    Mivel a net LAN net, ebből kifolyólag szerintem egyértelmű, hogy nem kell modem, LAN hálózatokon az amúgy is igen-igen ritka :D.

    Átvágni egyik kábelt sem kell ahhoz, hogy a kábelcsatorna fedelét leszedjék, mivel a kábelcsatorna fedelét fogják elvágni, tekintettel arra, hogy azzal nem okoznak kárt. :)
    Egyébként mindenhol így kötik be, mert a saját csatornáiknak felfelé már nem nagyon van hely, meg lusták is magasra mászni. :)

    E-mail címről nem felejtettek el papírt adni, mivel a szerződéskötéskor még nincs e-mail címed. Azt az ügyfélszolgálat segítségével tudod létrehozatni, amit meg is tettél.

    Végül: a speedtest.net azért mutat annyit, mert külföldre feltöltés irányba egy szolgáltatónál se nagyon lesz 10Mbited, esetleg a közeli országokban mérve megközelítheted. Oka nagyon egyszerű, a külföldi sávszélesség igen-igen drága, másrészről minél nagyobb a ping (minél messzebb van a cél), annál lassabb a sebesség. Ráadásul a digi soha nem is mondta, hogy külföldre lesz ekkora sebességed :), ez belföldön érhető el, ott is leginkább a saját optikai hálózatán belül zajló forgalommal. Ha ajánlott szerveren mérsz országon belül (Bp., vagy Nyíregyháza), akkor ott szépen fogja hozni a 10Mb-et, ha nem futtatsz mellette semmit.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák