Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz Dani82 #144703 üzenetére

    Igen a kivitelezés már kevésbé profi. Kéne egy rendes kamera és mikroportok úgy már jó lenne.

    Hát szerintem ezt rosszul közelíted meg. Ez egy ilyen sport. Abszolút szubjektív megítéléssel/ pontozással annak ellenére, hogy minden kategóriában van standard fizikum és kötelező pózok. A színpadi megjelenéshez diétázni kell, ki kell sajtolni a testből mindent. Amikor a legjobb formában van egy testépítő a színpadon valójában akkor van fizikálisan és mentálisan a padlón. Ez ezzel jár. A versenyzés a következetes diétát és edzést követeli meg. Más sportok is lemondással járnak és nem csak a tábla milka az amit mellőznek. Nézz végig egy olimpikon felkészülését mondjuk a 400m-es mellúszás olimpiájára. Ott sincs kevesebb belefektetett munka viszont ott is pár perc alatt eldől, hogy amit beleraktál az mire elég. Ha elbaszod mehetsz újra csak itt 4 év múlva. (Azt már nem is részletezem, hogy egy olimpiai bajnok mennyit keres egy arannyal ellentétben a falábú focistáinkkal akik 50 éve nem produkáltak semmit az égvilágon)

    Szóval nem azért versenyez a többség, hogy utána bűntelenül zabálhasson hanem mert van sport értéke egy jól fellépett fizikumnak függetlenül attól, hogy milyen versenyen indult az illető. Aztán megint van olyan, hogy csak azért indulnak, hogy az instára #tag erdők közepette kirakja pics#ját és a besöpört lájkokkal gyógyítgassa az elqrt önértékelését/frusztrációját. De ez egy külön történet.

    Én meg azt nem értem, hogy akinek nincs versenyzési kedve/affinitása (és az én részemről is tényleg no offenz) az miért használ teljesítmény fokozó szereket? Teszi kockára az egészségét a...miért is?

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák