Új hozzászólás Aktív témák

  • prandris

    tag

    Azt ugye mindenki tudja már itt, hogy GC-n a PID által mutatott hőmérséklet nem nagyon egyezik meg a kifolyó víz hőmérsékletével. Most, hogy volt ez a tesztes (catler vs gaggia) probléma én is rámértem a GC-re. Azt tudtam, hogy meglepően alacsonyra kellett állítanom a PID-et (83-84) hogy iható legyen a produktum, azt hittem az én ízlésem elfuserált, mert itt sokatoknak 90+ ez az érték ezért nagyon nem mertem lejjebb menni. De amiket most mértem az nagyon meglepett.
    A táblázatot saját célra készítettem, egy ikeás húshőmérő volt a kalibrált mérőeszközöm :) amit a kifolyóba dugtam. A mérések között 20-30 perc telt el. A táblázaton a pirossal írt szám a ténylegesen mért adat, a fekete számot interpolálással kaptam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák