Új hozzászólás Aktív témák

  • Ptk

    csendes tag

    Kedves fórum társak!

    Közeledik a karácsony, így szeretném édesanyámat meglepni egy kávéfőzővel. Előre szeretném leszögezni, hogy semmi tapasztalatom nincs ezen a téren, így kérlek nézzétek el nekem, ha olyat kérdeznék ami számotokra egyértelmű. A fórum nagysága miatt csak bele-bele olvasgattam a hozzászólásokba, de sokkal előrébb nem jutottam a kérdésemmel.

    Lényegre térnék. Olyan kávéfőzőt keresek, mely napi 1-2 csészényi cappuccino -t ki tud szolgálni. Nagyon jó lenne ha tejhabosító is lenne benne. Amit szem előtt kell tartanom, az a használhatóság, könnyű karbantarthatóság (tisztítás ne legyen bonyolult), és tartósság. Ami nem kritérium az a csilli-villi kinézet, LCD kijelző (ezeket feleslegesnek tartom). Összegben szeretnék egy kompromisszumot kötni, tehát nem szeretném, ha a felső kategóriát kapnám megoldásnak (értsd: 150-250e Ft).

    Mindenhol azt olvasom, hogy a frissen őrölt kávénál nincs finomabb. Sajnos a tapasztalat hiányom miatt nem tudom eldönteni, hogy olyan gépet kellene vennem ami őröl is vagy igazából nincs erre szükségem. Eddig kotyogós kávéfőzőből ivott anyukám, és szeretném, ha minőségben is többet kapna.

    Első elképzelésem 50 - 120e Ft között árkategória. Mely márkákat (esetleg pontos típusokat) ajánlanátok aminek kevés a szervizelési igénye (Saeco, De'Longhi, Juri)?

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    Üdvözlettel
    Joc

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák