Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz Agyas #69357 üzenetére

    Az előre darált pont, hogy nem lesz ideális. Azt otthon magadnak kell belőni.

    CM702: Az egyik dolog, hogy lehet szórás a gyártásban, ezt egy gép birtokában nagyon nehéz megmondani. Valaki rendeljen kettőt, vegye ki a dobozból, állítsa be őket ugyanoda, és próbálja ki. (Még az sem lesz hiteles.) A másik, hogy különféle gépekkel (többnyire tuningolt), különféle kosarakkal, különféle kávékkal dolgozunk. Már ez ad egy akkora szórást az egészhez, ami alapján nem lehet kizárólagosan felelőssé tenni a darálót, legalábbis nagyfokú "bátorság" szükségeltetik hozzá. Arról nem is beszélve, hogy ki milyen alátétet és hova tett.
    1 hónapja üzemeltem be egy barátomnál egy 702-est. Kivettük a dobozból, alátétet nem kért, és ment a presszó tartomány.
    És csak egy óvatos tipp részemről (majd talán fragola mond rá valamit): az SJ tulajok is hiába mondanának beállításokat, a többiek jó eséllyel semmire nem mennének vele.
    Azt meg ne vegyük bele a kalapba, ha hozzá nem értő kezek szedték szét, és utána gond volt vele. Jobbat most sem tudnék ajánlani egy kezdőnek ebben az árkategóriában. Ismerősi körben is van egy pár, és - lekopogom, de - gond még sehol nem volt velük.

Új hozzászólás Aktív témák