Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Gtaati #6161 üzenetére

    Tudtommal csak akkor csinálja készenlétben, ha a legutóbbi óta ment legalább 4 órát aktívan (ezt az időt meg lehet nézni, talán még átállítani is a szervizmenüben).

    Az a két opció szerintem inkább a rendhagyó felhasználók (PC monitor, kliens monitor, bolti bemutatódarab, stb) részére lett elérhetővé téve, hogy szükség szerint és előre tervezhetően is biztos le lehessen futtatni (pl. egy "kritikus munka" előtt frissen, ha monitornak használják, vagy amint feltűnő IR jelenik meg, ha bemutatódarabnak és "riaszthatja" a vásárlókat).
    De én még alig láttam IR-t az enyémen, csak a HDR hozta ki.

    Amúgy érdekes kérdés mikor és hogy csinálja pontosan. Nekem tippre úgy tűnik, hogy csak azért tart sokáig, mert megvárja míg "kihűl / kisül" (hőmérsékletre, elektromosan, mindkettő...? passz) és akkor fut le a ténylegesen csak pár (másod)perces kis mérés. De az is lehet, hogy tényleg hosszasan mér és mikor lezárásképp végigpásztázza a fehér csík a képernyőt, az csak a folyamat egy utolsó gyors lépése, nem a komplett folyamat.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák