Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz adorjant #65637 üzenetére

    Aki azt gondolja, hogy templombajárásra vettek ilyen az emberek, az biztos csalódni fog az állapotában. :)

    Ugyanakkor azt Sem gondolnám, hogy a Caravanokat versenyezni vették volna, aki boyracerkedett/kedik, az inkább a 3 ajtósat veszi szerintem.
    A Caravan inkább kellemes utazósautó, tehát el tudom képzelni, hogy élete nagyobb részét autópályázással töltötte, ami persze nem garancia a jó állapotra. A Km pedig tényleg teljesen reális, 13 év alatt a 289 Ezer Km az évi cirka 22 Ezer átlagban. Nekem mióta megvan, majd 9 hónap alatt került bele 23 Ezer Km, nyilván egy hazalátogatás megdobja 2-2,5 ezerrel, nem nagy mutatvány. :)

    Itt inkább az az erös kérdöjel, hogy - mivel elnézve a motortéri képet a turbó eléggé el van színezödve, ergo régóta ´szolgál odabent -, vajon meddig meg még el a turbicsek. Egyszerü lenne megnézni, csak le kellene oldani 2-3 csöbilincset, és megmozgatni a turbó tengelyt, megnézni van-e játéka, megnézni mennyire olajpárásak a csövek, és máris okosabb lenne az ember, mondjuk kétlem, hogy ezt a kereskedö örömmel hagyná, de persze ki tudja. :) Plusz ugye a típushiba a wastegate körüli repedés gondolom ennyi idösen már ezen a turbón is jelen lehet, ergo elöbb-utóbb tuti beköszön egy vaskosabb számla, de ezt egy ilyen kaliberü autónál bele kell számolni. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák