Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz PRO-peller #3008 üzenetére

    Az AF az nagyon lassú szerintem. Tájképre, városképekre tökéletes, de gyorsan mozgó dolgokat reménytelen vele "elkapni" úgy, hogy ott legyen az élesség, ahol Te szeretnéd.... Mondjuk minden kontrasztérzékelős gép ilyen tudtommal, de a kis kompaktok biztosan.
    Akkura nem tudok mit mondani, még félig sem sikerült lemerítenem sohasem (kb. 100 kép egyszerre). A Canon 30D egy akkuval egész nap elvolt (akár 1000 vaku nélküli kép!), ráadásul 4 db akksim van hozzá! ;)
    Pótakkut majd a Sony-hoz is vennem kell, bár a motoron van szivargyújtó aljzat, így egy USB-s töltővel menet közben is tölthetem.

    szerk: viszont kitűnő a Sony panorámakép funkciója, kis gyakorlás után meglepően szép dolgokat lehet vele csinálni. Más: a Canonnal kénytelen voltam RAW-ban fotózni és otthon bíbelődni velük (alapból pocsék jpeg-ket gyárt), a Sony viszont alapból egész jó képeket jpeg csinál, fölösleges ezzel kínlódni.

    Megint más: a 30D ISO 800-ig dolgozott szépen, a Sony ugyanazt a minőséget ISO 3200-on tudja. Szóval csak fejlődött az érzékelőgyártás az elmúlt 7 évben. A képstabi is nagy előny a NEX kitobijában.

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák