Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Czo #93181 üzenetére

    Kitüntetve érzem magam :)
    Fuh, nálam a szobában cigizés kizárt, annak ellenére, hogy olykor én magam is elszívok 1-1 szálat, a komplett lakáson belül tilos rágyújtani, de különösen a gépes szobára igaz ez! Ha tudnád mennyi szürkére dohányzott géppel találkoztam szervízesként... YUCK
    Nekem is volt EIZO monitorom egy bazi nagy 19"-es volt vagy 40-45kg... Mai napig emlékszem a napra mikor vettem, +35 fokos hőségben cipeltük haza haverral a város másik végéről. Ami érdekessége volt, hogy alacsony felbontást nem tudott (640-ben kikapcsolt) viszont vitte a magasakat (1600×1200 pl - gyönyörűen rámutatott mennyivel gyengébb a rendszerem mint korábban gondoltam), és úgy melegedett, hogy télen önmaga megoldotta a szoba fűtését, nyáron pedig onnan tudtam, hogy melege van, hogy amellett h iszonyúan sütött, lilult a kép... De télen is feltudott úgy hevülni, hogy konkrétan még a műanyag burkolatának is szaga volt már, és 30cm-re onnan is lehett érezni a kiáradó hőt. Kész csoda, hogy egyszer sem kapott spontán lángra. Miután kikapcsoltam (főleg téli éjszakákon) akkorákat tudott kattanni, hogy majd leestem az ágyról. Mindent egybevetve, mai szemmel már azt mondom, több okból is halált megvető bátorság volt a használata.
    A CompaQ V720-am már egy nagyon-nagyon sokkal élhetőbb monitor volt, de mai szemmel a Acer Predatorhoz képest ezek is komolytalan szemromboló eszközök. (bár a CompaQ V720 megy a retro koinfigjaimhoz)

    Nekem egy pici kulcstartó fényképező gépem volt, de azzal 320-as felbontásban tudtam maximum fotózni, annak minden hátrányával :) (mivel 4MB volt a fényképező memóriája, bátran állíthatom és annak minden előnye nélkül, mert 320-as képből se sok fért rá)

    szerk : A masina már nincs meg, de találtam pár képet, sajnos akkoriban csak társasági eseményeket fotóztam, gépes cuccok nem lelhetőek fel ebben a felbontásban se :(

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák