Új hozzászólás Aktív témák

  • markussandor

    senior tag

    Sziasztok!
    Lattét szoktam inni, de minden alkalommal megkóstolom a tiszta eszpresszót is.
    A tartályban lévő utolsó adag, és másnap a feltöltés utáni első adag között elég nagy volt a különbség. És nem vagyok benne biztos, hogy a friss töltés volt finomabb.
    Az épp kifogyó töltetet 22 napot állt a kávéfőzőben, az utántöltésre használt kávé pedig 22 napot állt a gyári zacsijában, amit összenyomva tároltam hűvös, zárt szekrényben, a nyíláson egy szorító bigyóval, hogy ne legyen levegő mozgás benne.
    A kávéfőző tetején lévő kávétartály nem is légmentesen záródó, néha még a nap is rásüt, és jóval közelebb főzéskor a párához, mégis finomabbnak éreztem az abból kijövő főzetet.
    Elképzelhető, hogy megdöglött a szekrényben a kávé?

Új hozzászólás Aktív témák