Új hozzászólás Aktív témák

  • gubabela

    senior tag

    válasz Rush77 #65557 üzenetére

    Nekem a videók alapján lenne pár javaslatom. 5-6 mp már számít lefolyásnál, és nem is túl szerencsés mérőpohárban mérni a mennyiséget, mert becsaphat. Jobb lenne, ha az elkészült ital tömegét mérnéd. (tedd a pohár alá a mérleget csapoláskor, így mindig pontosan tudni fogod, hogy mikor kell megállítani. Ennél a darálónál (meg még jópárnál) ajánlott wdt-zni (tudom, mert nekem is volt ez a típus, ez is sokat javít a kioldódáson) Tömörítésnél felesleges ennyiszer körbe tekergetni véleményem szerint. Egyszerűen szintezd ki először és elég utána egyszer határozottan (azért nem kell agyon gyomni, elég kb 20kiló erővel, ezt szobamérlegen is begyakorolhatod, hogy tudd kb-ra)lenyomni. Nem baszogatásképpen írtam, nehogy annak vedd.

Új hozzászólás Aktív témák